Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Infra Red in-line филтер

  • Шифра: 20417
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 1302,00 денари

nfra Red in-line филтер - Додаток на реверзно осмозните системи. Ги активира водените молекули во телото; го зголемува нивото на кислород во крвта; ги загрева и елиминира маснотиите, хемикалиите и отровите; Го елиминира останатиот отпад од телото;Ја намалува киселоста во телото; Ја подобрува функционалноста на нервниот систем

капацитет: 3600 литри,

животен век: 6 месеци

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев