Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

За нас

Бентен-Пан, ДОО Скопје е компанија која егзистира од април 2005 год, успешно се шири на Македонскиот пазар и кај клиентите остава впечаток на задоволство, доверба и сигурност за понатамошна соработка во секој од нејзините сектори.

Менаџментот на компанијата е сочинет од г-дин Игор Пандилов и Дипл. Ек. М. М. г-дин Сашо Пандилов.

 
Во рамките на работењето Бентен-Пан е компанија организирана на следниот начин.

  • Продажно-изложбен салон, во ТЦ Буњаковец, сутерен лок.11 со работно време пон.-пет.  10:00 - 17:00 , саб.10:00 - 15:00 , недела и државни празници неработни.
  • Администрација, Менаџмент, Сервис, Магацин, Логистика. Локацијата на канцеларии и магацин на ул. 14-ти Декември 20/1, во близина на Дом за слепи лица, во Кисела Вода, Скопје

Клучните луѓе во компанијата се со постојано вработување, а дел од помошниците и засилувањето на тимовите со обучени надворешни соработници се врши со спогодбен договор за одредена работа се со цел, за да овозможи квалитетна услуга и клуч на рака на клиентот.

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси