Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат подобар пристап на Македонските Производни компании до Решенија за Третман на Отпадните Води од индустријата.

Со 115 годишно искуство Холандскиот производител и систем интегратор Nijhuis Industries (кој е еден од светските двигатели во индустријата за Третман на Индустриски Отпадни Води) и со локалната подршка на тимот на Б-П Филтри кој е присутен на Македонскиот пазар преку 15 години до иновативни, економични и светски еколошки решенија и за најтешките загадувачи на отпадните води „индустријата“.

За секоја компанија која има потешкотии со справувањето со отпадните води од нивните индустриски процеси, тимот на Бентен-Пан, Б-П Филтри со подршка од тимот на Nijhuis Industries, стоиме на располагање од консултантски насоки до изведба и систем клуч на рака, па дури и "baby sitting" на инсталираните системи, без да клиентот води грижа за обука на персонал и комплицирано пратење на процесите за третман на отпадните води.

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси