Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Видеa

Saem HFW-2016

CWG Презентација

Во соработка со CWG Group , Бентен-Пан го покрива и сегментот на третман на вода во индустријата, хотелиерството, дезинфекција и цекаде каде квалитетот на вода е надвор од барањата и потребите на клиентот.

Видео за водата и за Реверзно Осмозните системи

Reklama R.O. Sistemi

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси