Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

МОНТАЖА НА Р.О. СИСТЕМ - ECOSOFT - под Садопер

  • Шифра:
  • Бренд: Ecosoft ltd
  • Цена: 1500,00 денари

Видео за чекор по чекор упатство, како да го монтирате сами Реверзно Осмозниот Систем.

Доколку Ви е потешкотија, нашите сервисни екипи ќе ја извршат монтажата за Вас.

Слободно јавете се и закажете монтажа на Р.О. Системот на телефонот + 389 75 304 403

- Времетраење на монтажата е 1-2 часа

* Цената е за клиенти во подрачје на градот Скопје

** За други Градови, контактирајте не за цени.

Слободно јавете се и закажете монтажа на Р.О. Системот на телефонот + 389 75 304 403

работно време за закажување 10:00 - 17:00 пон-пет. , Сабота 10:00 - 15:00

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси