Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ и ЛОЈАЛНИ КЛИЕНТИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГАШ ДО СЕГА. -       Право на СУПЕР ЦЕНА имаат следниве категории: o   ПРАВНИ ЛИЦА СОРАБОТНИЦИ НА БЕНТЕН ПАН, во сите дејности. o   ВРАБОТЕНИ ВО ПРАВНИТЕ ЛИЦА КОИ ИМААТ ДЕЛОВНА СОРАБОТКА СО БЕНТЕН-ПАН. o   ДОЛГОГОДИШНИ ЛОЈАЛНИ КЛИЕНТИ НА БЕНТЕН-ПАН   Доколку припаѓате во некоја од г...

прочитај повеќе

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат подобар пристап на Македонските Производни компании до Решенија за Третман на Отпадните Води од индустријата. Со 115 годишно искуство Холандскиот производител и систем интегратор Nijhuis Industries (кој е еден од светските двигатели во индустријата за Третман на Индустриски Отпадни Води) ...

прочитај повеќе

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опрема, во спремност е да одговори на уште еден предизвик за третман на вода за потреби на плантажите за одгледување канабис / коноп. Со легализирањето на одгледување канабис / коноп или марихуана, во Република Македонија, за инвеститорите е уште еден предизвик за успешна бизнис приказна. ...

прочитај повеќе

Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором и околината. Светскиот ден на водата се обележува секоја година на 22 Март. Оваа година, 2017 се одржува под слоганот  “Wastewater”, што во превод би значело “Отпадна вода”. Насловот не е случаен, ако се земе предвид загаденоста на водите која преовладува во светот. Трендот во Македонија не е ништ...

прочитај повеќе

Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) 2016 , одржан во салата на х. Александар Палас. Настан кој беше организиран на многу иновативен начин од младата екипа на Моментум, привлече таргетирана квалитетна публика, која пројави голем интерес за производите за прочистување вода од Бентен-Пан. Успешна промоција и забавно доживув...

прочитај повеќе

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ и ЛОЈАЛНИ КЛИЕНТИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси