Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

КОНТАКТ

За дополнителни информации, ве молиме контактирајте не

ПРОДАВНИЦА
Т.Ц. Буњаковец лок.11 сутерен
1000 Скопје, Р. Македонија

ПРЕТСТАВНИШТВО
ул. 14-ти Декември
Населба Кисела Вода
1000 Скопје, Р. Македонија

 +389 2 3128 371
 +389 2 3163 062
 +389 75 231 102
 bp.filtri@gmail.com
 filtri@b-p.com.mk

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси