Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

20" kukiste NPT 3/4" - 20" SlimLine Куќиште за филтер со приклучок на 3/4" цевка

  • Шифра: 20305
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 6.076,00 денари

20" SlimLine Куќиште за филтер со приклучок на 3/4" цевка

ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, на влез на довод и други

карактеристики:приклучок: 3/4“ (влез/излез)

одговара на кетриџи 20“ SlimLine

Работен притисок: 2,5 - 5 бари

CB-NS-20" - 20" Aктивен јагленов блок филтер и Нано Сребро

20" CTO Nano-Silver Activated Carbon Filter Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос и Нано Сребро, како заштита од бактерии со ниска цена. отстранува: хлор, хлороформ, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии

Полифосфатни кристали - Доза пакување

Полифосфатните кристали се хемиски компоненти кои се користат во различни апликации, а основната функција им е да спречат или намалат формирање на каменец и наталожување на минерални отпадоци во системите за вода и цевките. Еве неколку клучни аспекти на нивната функција: Инхибирање на минерални от...

седиментен 20" - 5 микронски филтер

20" - 5 микронски седиментен променлив филтер - Прв степен на филтрите за цела куќа, наменет за 20“ SlimLine куќиште отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси