Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Автоматски исклучувачки вентил по дефиниран проток

  • Шифра:
  • Бренд: Aqua WIn
  • Цена: 1.860,00 денари

Автоматски исклучувачки вентил на зададен капацитет на протечена вода. Можност за подесување на прекин на довод од 100-1990 галони протечена вода. Корисен додаток за да спречи користење на филтер повеќе од неговиот пропишан капацитет и притоа ги заштити корисниците од недоволно исфилтрирана вода. Тип на мерење. механички, без употреба на ел. енергија.

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси