Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Компоненти, Делови, Кертриџи...

Голем избор на компоненти, делови, боци, тестери, управувачки вентили и слично, за производи за третман на вода. Сместени во групи за полесно пронаоѓање на потребните делови. Поголемиот дел од компонентите постојано се на лагер, иако по нарачка списокот се проширува.

Кертриџ Променливи Филтри

Променливи кертриџи за филтерските и реверзно осмозните системи. Разни додатоци и филтри за надградба. Голем избор на променливи филтер кертриџи, за разни намени. 

Куќишта за кертриџ филтри

Добредојдовте во групата на куќишта со различни големини и приклучоци, каде што производите се специјално дизајнирани за да ви обезбедат практични и функционални решенија за вашето живеење. Горди сме на нашата понуда на куќишта, достапни во две најпопуларни големини: 10" и 20". Ова значи дека имате...

Управувачки Глави - Pentair Water - Fleck

УПРАВУВАЧКИ ВЕНТИЛИ FLECK, ЗА КОМЕРЦИЈАЛНА И ИНДУСТРИСКА УПОТРЕБА. FLECK вентилите се произведуваат за комерцијална и индустриска примена, а можат да бидат со механичко и електронско управување. Вентилите се произведуваат за употреба во една колона или за поголеми и посложени системи на работа и со...

Управувачки Глави - Pentair Water - Siata

УПРАВУВАЧКИ ВЕНТИЛИ SIATA, SIATA вентилите се дизајнирани да се употребуваат во третман на води и нудат широк опсег на примена и можности да се прилагодуваат на потребите на корисниците. Се користат за контрола и управување со процесот на прочистување на вода во индустријата. Вентилите се според и...

Притисочни Боци

Притисочни боци со разни димензии и волумени.  

Делови за Домашни Системи

Избор од резервни делови, додатоци и разни приклучоци за филтерските системи.

Филтрациски Материјали

Основните физички и хемиски процеси во тек на филтрацијата со време станаа подобро истражени. Познавањето и разбирањето на тие процеси им овозможи на експертите за третман на вода оптимизација на процесот на филтрација. Филтрациските системи ги отстрануваат непотребните супстанции, а со зголемување ...

Кертриџи / Променливи Филтри за Алкализатори

Променливи кертриџ филтри кои ја прочистуваат водата во алкализаторите, пред истата да помине низ електродите за алкализација. Различни типови на кертриџи соодветни за моделот на Алкализатор.

Чешмички

Повеќе видови на чешмички за филтерските и реверзно осмозните системи.

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси