Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Anti-scale Филтер против бигор за болјери и греачи

  • Шифра: 20337
  • Бренд: Ecosoft
  • Цена: 2480,00 денари

Ги заштитува грејните тела и ја подобрува нивната ефикасност. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство. Заштедува електрична енергија до 30%. Овозможува непречено функционирање на бојлерите и грејните тела. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски и еколошки производ. !!!Не е наменет за вода за пиење.

Количина на филтрациски материјал: 100мл
Промена: 6-12 месеци максимум или до 20 000л.
Приклучок: 1/2“ (влез/излез)
Висина 190мм
Ширина 95мм
Температура на вода- +4◦...+30◦С
Работен притисок: 3 - 6 бари

Кертриџ за Anti-scale Филтер против бигор за болјери и греачи

Се користи за промена на патронот(кертриџот) на филтерот. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство.Заштедува електрична енергија. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски производ. !!!Не е наменет за вода за пиење

Anti-scale Филтер против бигор за машини за перење.

Ги заштитува грејните тела. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство. Заштедува електрична енергија и детергенти до 30%.Го подобрува квалитетот на алиштата. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски и еколошки производ. !!!Не е наменет за вода за пиење.  ЕДНОСТАВНА И Б...

BP105M - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер

Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем со минерален филтер - за под садопер - филтрација 0,0001 микрон - Реверзна Осмоза е најефикасната метода на филтрација во денешницата. 5 фази на прочистување на водата вклучително и минерализацијаоколу 7,9 L вода за пиење на часEcosoft мембрански ел...

Филтер за туширање - PPSF1

Филтер за туширање - отстранува: хлор,хлороформ, железо, оксиди, вкусови, мириси и други штетни хемикалии за кожата и косата

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси