Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

10" Бело Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1/2" - Ecosoft

  • Шифра: 20353
  • Бренд:
  • Цена: 1790,00 денари

10" Бело Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1/2" цевка, навој метален.
ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, и други единечни уреди

приклучок: 1/2“ (влез/излез)
Работен притисок: 0,5 - 8 бари
димензии (cm) 18 (L) x 30(H) x 20 (W)
тежина: 1.4 kg

седиментен 10“ - 5 микронски филтер

10“ - 5 микронски седиментен променлив филтер - Прв степен на реверзно осмозните системи отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

Полифосфатни кристали - Доза пакување

Полифосфатните кристали се хемиски компоненти кои се користат во различни апликации, а основната функција им е да спречат или намалат формирање на каменец и наталожување на минерални отпадоци во системите за вода и цевките. Еве неколку клучни аспекти на нивната функција: Инхибирање на минерални от...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси