Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Реверзно Осмозни Системи

Реверзната осмоза е мембранска филтрација со највисок степен на прочистување на водата. Теоретски низ неа поминуваат само молекулите на водата, а останатите соединенија се исфрлаат како концентрат во одводот. Во пракса ефективноста на Р.О. мембраните е 80-99% ефикасност на отстранување на разни соединенија. Колку молекуларната големина на соединението е поголема, толку поефикасно се филтрира преку овој метод. Овој концепт се користи и како третман за отстранување на разни загадувачи кои се тешки за отстранување.  

 

 

BP105 - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер

Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер - филтрација 0,0001 микрон - Реверзна Осмоза е најефикасната метода на филтрација во денешницата. Реверзно Осмозен Систем 5 степен, комплет со приклучни делови, црева, чешмичка и резервоар. Производ од Ecosoft ltd. DOW Filmtecmembrane...

BP105P - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер со пумпа

 Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем со пумпаза под садопер, места со слаб притисок- отстранува: хлор, бигор, азбест, ураниум, хром, олово, бакар, жива и други тешки загадувачи ...

Ecosoft - ROBUST - Direct Flow - Реверзно Осмозен Систем

Барате, Реверзно Осмозен Систем со поголем капацитет? Сакате директно прочистена вода од Р.О. системот, без складирање во резервоарот? Имате Кафе Бар или ресторан и сакате Висококвалитетна вода за да ги изненадите Вашите гости со уникатен вкус на кафето и чајот? Коцките мраз, да се без мирис и парта...

Реверзно Осмозен Систем за над садопер - BP_AW_5099T

Водата е најважниот составен дел од човечкото тело и затоа игра водечка улога во сите процеси што се одвиваат во него. Водата за да биде делотворна секогаш треба да биде кристално чиста со врвен квалитет. Реверзно Осмозен Систем со прекрасен модерен дизајн кој може да го користите и под садопер со ...

МОНТАЖА НА Р.О. СИСТЕМ - ECOSOFT

Видео за чекор по чекор упатство, како да го монтирате сами Реверзно Осмозниот Систем. Доколку Ви е потешкотија, нашите сервисни екипи ќе ја извршат монтажата за Вас. Слободно јавете се и закажете монтажа на Р.О. Системот на телефонот + 389 75 304 403

ПРОМЕНА ФИЛТРИ на Р.О. систем - Ecosoft

Со ова видео ќе се запознаете со постапките за менување на филтри на Реверзно Осмозниот систем Ecosoft. Чекор по чекор упатство, како да ги менувате сами филтрите за Реверзно Осмозниот Систем. Доколку Ви е потешкотија, нашите сервисни екипи ќе ја извршат активноста за Вас. Слободно јавете се и закаж...

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев