Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Куќишта за кертриџ филтри

Добредојдовте во групата на куќишта со различни големини и приклучоци, каде што производите се специјално дизајнирани за да ви обезбедат практични и функционални решенија за вашето живеење.

Горди сме на нашата понуда на куќишта, достапни во две најпопуларни големини: 10" и 20". Ова значи дека имате можност да изберете куќиште што најдобро одговара на вашите потреби и апликации.

Асортиманот на куќишта е дизајниран за различни цели, вклучувајќи филтрација на вода, воздух и гас. Со различни модели и опции за приклучоци, вие ќе ги најдете куќиштата што ги одговараат на вашите потреби, независно дали станува збор за домашна употреба или индустриски примени.

Нашиот приоритет е квалитетот и ефикасноста на нашите производи, и затоа сите куќишта се изработени од висококвалитетни материјали и долготрајни компоненти. Ова ви обезбедува долгорочна издржливост на вашиот систем.

Бидејќи сакаме да ви обезбедиме најдоброто можно решение, нашите стручни тимови се на располагање за да ви помогнат со совети и информации за да го изберете најправилното куќиште за вашиот проект.

Изберете го вашето 10" или 20" куќиште од нашиот асортиман и дозволете ни да ви помогнеме да го подобрите квалитетот на вашите услуги и производи. Ние сме вашиот партнер за успешни и одржливи решенија.

20" kukiste NPT 3/4" - 20" SlimLine Куќиште за филтер со приклучок на 3/4" цевка

20" SlimLine Куќиште за филтер со приклучок на 3/4" цевка ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, на влез на довод и други

20" kukiste BigBlue NPT 1" - 20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1"

20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1", комплет со држач за на ѕид и клуч за отварање. ПРИМЕНА: како филтер со голем проток, самостоен или во комбинација со други, филтер за куќи, и места каде има потреба од поголема количина на вода

10" kukiste BigBlue NPT 1" - 10" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1" или 3/4“ цевка

10" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1" или 3/4“ цевка ПРИМЕНА: како филтер со голем проток, самостоен или во комбинација со други, филтер за куќи, и местa каде има потреба од поголема количина на вода

BP_AW_C267 - Куќиште за мембрана

Куќиште за Р.О мембрана - стерилно

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси