Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

ПРОМЕНА ФИЛТРИ на Р.О. систем - Ecosoft

  • Шифра:
  • Бренд: Ecosoft
  • Цена: 700,00 денари

Со ова видео ќе се запознаете со постапките за менување на филтри на Реверзно Осмозниот систем Ecosoft. Чекор по чекор упатство, како да ги менувате сами филтрите за Реверзно Осмозниот Систем. Доколку Ви е потешкотија, нашите сервисни екипи ќе ја извршат активноста за Вас. Слободно јавете се и закажете промена на филтри на Р.О. Системот на телефонот + 389 75 304 403

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси