Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

PPCT-30 - Филтер за над садопер

  • Шифра: 20301
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 2.400,00 денари

Филтер за над садопер, се поврзува директно на чешмата-

отстранува: хлор, песок, кал, вкусови, мириси и други штетни хемикалии...

Капацитет: 7 500 литри

Работен притисок: 1,0 - 5 бари

димензии (cm) 15 (дијаметар) x 28 (L)

тежина: 1 kg

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев