Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Anti-scale Филтер против бигор за машини за перење.

  • Шифра: 20338
  • Бренд: Ecosoft
  • Цена: 992,00 денари

Ги заштитува грејните тела. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство. Заштедува електрична енергија и детергенти до 30%.Го подобрува квалитетот на алиштата. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски и еколошки производ. !!!Не е наменет за вода за пиење.

Количина на филтрациски материјал: 100мл
Промена: 6-12 месеци максимум или до 20 000л.
Приклучок: 3/4“ (влез/излез)
Висина 130мм
Ширина 65мм
Температура на вода- +4◦...+30◦С
Работен притисок: 3 - 6 бари

Рефил полнење за две дози Ecozon филтрациски материјал за филтер против бигор за машини за перење

Се користи за дополна на филтерот за машини за перење. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство.Заштедува електрична енергија. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски производ. !!!Не е наменет за вода за пиење.

Anti-scale Филтер против бигор за болјери и греачи

Ги заштитува грејните тела и ја подобрува нивната ефикасност. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство. Заштедува електрична енергија до 30%. Овозможува непречено функционирање на бојлерите и грејните тела. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски и еколошки производ. ...

BP105 - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер

Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер - филтрација 0,0001 микрон - Реверзна Осмоза е најефикасната метода на филтрација во денешницата. Реверзно Осмозен Систем 5 степен, комплет со приклучни делови, црева, чешмичка и резервоар. Производ од Ecosoft ltd. DOW Filmtecmembrane...

Филтер за туширање - PPSF1

Филтер за туширање - отстранува: хлор,хлороформ, вкусови, мириси и други штетни хемикалии за кожата и косата

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Новитет - Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух

Задоволство ни е да Ве известиме дека Бентен Пан ја проширува својата палета на производи со нешто сосема ново...


Бентен Пан се грижи и за најмладите

Одржан едукативен час на тема Вода, во O.У. Круме Кепески, Кисела Вода. Благодарност до педагогот и учителките...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев