Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Седиментен 10“ - 50 Микронски перлив филтер

  • Шифра: 20450
  • Бренд:
  • Цена: 930,00 денари

10“ - 50 Микронски седиментен перлив филтер (Како пред филтер пред системите за заштита од камчиња)

отстранува песок, кал и други механички честици до 50 микрони

* препорачливо е после овој филтер да следува дополнително пофин филтер

10 х 2,5 “ - Седиментен перлив  филтерски кертри

номинална пропустливост - 50 микрони

материјал - полиестер

просечен животен век: околу 24 месеци, перење на 3 месеци *

* во зависност од квалитетот на водата

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси