Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

CWG_SOFT / VAS XL (еднократен систем со голем капацитет)

  • Шифра:
  • Бренд:

Еднократните системи со голем капацитет ги задоволуваат сите временски потрошувачки на вода на дневна основа. Ако ни е позната дневната потрошувачка на вода, тогаш сме сигурни дека овој уред ќе произведе доволно омекната вода.Како и кај останатите еднократни системи капацитетот на омекнувачот се избира врз основа на потрошувачката навода на час, за да не дојде до пробивање или пропуштање на тврдата вода. Нивна најчеста примена е во системите и подрачјата со поголем капацитет и потрошувачка, како што се: енергетски системи, индустрија, хотели, апартмани, кампови, болници.

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси