Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Филтри и Системи за Домаќинства

Разни производи за филтрација на водата, за домашна употреба . Овие филтри се разликуваат од индустриските по капацитетот, дизајнот и самата примена. Системите се внимателно одбрани, да ги задоволат барањата и потребите на клиентите. Бентен-Пан, со своето искуство од над 10 години во оваа област е достоен пријател на секое домаќинство...

Од 2016-та година, Бентен-Пан, оствари деловна соработка со реномираната, светски позната компанија Ecosoft, ltd, со седиште во Украина и Германија. Нивните производи сега се достапни и на Македонскиот пазар по конкурентни цени.

Слободно побарајте не за повеќе информации и нарачки

Реверзно Осмозни Системи

Реверзната осмоза е мембранска филтрација со највисок степен на прочистување на водата. Теоретски низ неа поминуваат само молекулите на водата, а останатите соединенија се исфрлаат како концентрат во одводот. Во пракса ефективноста на Р.О. мембраните е 80-99% ефикасност на отстранување на разни соед...

Ecosoft - Ecomix - Решенија против Бигор, Железо, Манган, Амонијак, Органски Соединенија

Решенија за третман на проблематични води. 5 Решенија со 1 Уред. Со помош на Ecomix Филтрацискиот медиум на Ecosoft, имаме решенија против 5 проблематични елементи во водата. БИГОР, ЖЕЛЕЗО, МАНГАН, АМОНИЈАК И ОРГАНСКИ СОЕДИНЕНИЈА. ВРВЕН Филтрациски медиум со докажани својства. Тестиран и Сертифиц...

Филтерски Системи со кертриџ

Добредојдовте во подгрупата на производи - Филтерски системи со кертриџ!  Зошто да изберете филтерски системи со кертриџи? Врвен квалитет на прочистување: Системите со кертриџи се разработени со најсовремени технологии и филтери кои се специфично избрани за да го отстрануваат широкиот спектар на з...

Омекнување на вода

Водата постојано циркулира во природата. Еден дел од површинската вода испарува и се враќа во форма на врнежи. Поради природната содржина на јаглерод диоксид во атмосферата врнежите стануваат слабо кисели, а со тоа и одличен растворувач. Ваквите врнежи растворуваат супстанции од органско и неорганск...

Алкализатори Јонизатори на вода

Уреди кои освен што ја филтрираат водата играат и уште поважна функција, а тоа е АЛКАЛИЗИРАЊЕ  на водата. Пиејки ја алкализираната вода Вие го алкализирате и вашето тело, што допринесува во подобро справуввање со многу болести и пореметувања. Постојат голем број на научни откритија кои ја поврзуваа...

БОКАЛИ ФИЛТРИ

Најлесниот и најпогодниот начин да се добие кристално чиста вода за пиење и за готвење. Овие филтри не бараат посебна врска со довод на вода и ќе бидат корисни за вас во секое време, насекаде - во стан, куќа, канцеларија, па дури и додека патувате!

UV Стерилизатори за Домашна Употреба

UV Стерилизатори со помали капацитети кои ги задоволуваат барањата на домаќинствата. UV дезинфекцијата е најчест облик на дезинфекција со различни апликации. Предностите кои UV ги има над конкурентните уреди за дезинфекција се: не го менува нити влошува вкусот, мирисот, бојата, не ја менува pH на во...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси