Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Филтер за туширање - PPSF1

  • Шифра: 20201
  • Бренд: Аqua Win
  • Цена: 1.850,00 денари

Филтер за туширање - отстранува: хлор,хлороформ, железо, оксиди, вкусови, мириси и други штетни хемикалии за кожата и косата

Капацитет: 45 000 литри или 6 месеци

KDF - медиум за филтрација

променлив кертриџ

димензии (cm) 11 (дијаметар) x 14 (L)

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси