Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Ecosoft - Comercial - Реверзно Осмозен Систем MO6500

  • Шифра:
  • Бренд: Ecosoft Water Systems GmbH

Реверзно Осмозен систем со 1 x 4040 DOW Filmtec мембрана, Grundfos пумпа, механички предфилтер, контролна Единица со дисплеј, Сонда за спроводливост…

Идеален производ за добивање на вода со висок квалитет во поголеми количини.

*** Оваа линија на Реверзно Осмозни Системи имаат потреба од предтретман на влезната вода. За дополнителни информации и решенија контактирајте го нашиот стручен тим.

 

- Проток на прочистена вода: 280 Л/час
- Препорачан волумен на прочистена вода: до 6.000Л/ден
- Влезен притисок од 2 до 5 бара
- Автоматска работа, Ecosoft Controller,
- Бустер пумпа Grundfos
- Електромагнетни вентили
- Манометри за приказ на работата
- Предфилтрација за механички честички 5 микронски филтер, 4,5”x10”
- Ел. Приклучок: 220V 50Hz
- Потрошувачка на ел енергија: 670W

10" BigBlue - 5 микронски седиментен филтер

10" BigBlue - 5 микронски седиментен променлив филтер - Прв степен на филтрите за цела куќа BugBlue, наменет за 10“ BigBlue куќиште отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси