Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Управувачки Глави - Pentair Water - Fleck

УПРАВУВАЧКИ ВЕНТИЛИ FLECK, ЗА КОМЕРЦИЈАЛНА И ИНДУСТРИСКА УПОТРЕБА.

FLECK вентилите се произведуваат за комерцијална и индустриска примена, а можат да бидат со механичко и електронско управување. Вентилите се произведуваат за употреба во една колона или за поголеми и посложени системи на работа и со долгорочна сигурност ја преработуваат водата.

FLECK има богата референтна листа во сферата на комерцијална примена. Со децении врвни инженери и најсовремени производни процеси доведоа до светски призната марка позната кај сите кои вршат третман на вода. FLECK нуди повеќе од 10 модели на вентили со преку 90 можни опции и повеќе од 1000 потенцијални конфигурации.

 

 

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ и ЛОЈАЛНИ КЛИЕНТИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси