Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Филтрациски Материјали

Основните физички и хемиски процеси во тек на филтрацијата со време станаа подобро истражени. Познавањето и разбирањето на тие процеси им овозможи на експертите за третман на вода оптимизација на процесот на филтрација. Филтрациските системи ги отстрануваат непотребните супстанции, а со зголемување на површината на филтрацискиот медиум можат да се користат и за хемиски реакции кои доведуваат до отстранување на непотребните супстанции од водата.

jaglen 10" doza - Зрнест активен јаглен од коруба од кокос

Зрнест активен јаглен од коруба од кокос на мерење пакување 1 доза отстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии кои може трајно да ја оштетат мембраната

DI 10" doza - DI смола пакување

DI смола пакување една доза за 10“ празен кертриџПримена како додаток после РО: Аквариуми, Лаборатории, Полнење акумулатори,..

Полифосфатни кристали - Доза пакување

Полифосфатните кристали се хемиски компоненти кои се користат во различни апликации, а основната функција им е да спречат или намалат формирање на каменец и наталожување на минерални отпадоци во системите за вода и цевките. Еве неколку клучни аспекти на нивната функција: Инхибирање на минерални от...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси