Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

PPBB-CB-10'' - 10" BigBlue - Јагленов Блок

  • Шифра: 20425
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 2.046,00 денари

0" BigBlue - Јагленов Блок променлив филтер - Прв или Втор степен на филтрите за цела куќа BigBlue, наменет за 10“ BigBlue куќиште

отстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии

животен век: 6 месеци

проток: 450 - 680 Л/час

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев