Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Кертриџ за Anti-scale Филтер против бигор за болјери и греачи

  • Шифра: 20336
  • Бренд: Ecosoft
  • Цена: 1550,00 денари

Се користи за промена на патронот(кертриџот) на филтерот. Го продолжува работниот век на апаратите за домаќинство.
Заштедува електрична енергија. Безбедно за човековото здравје и околина. Хипоалергенски производ. !!!Не е наменет за вода за пиење

Количина на филтрациски материјал: 100мл.
Механичка филтрација преку сито: до 100мик.
Температура на вода предтретман +4◦...+30◦С
Работна температура на филтрирана вода до 105 ° С

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев