Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

CWG_SOFT / AMBERSOFT

  • Шифра:
  • Бренд:

Уредот е составен од две колони исполнети со високо капацитативна јонска маса со Up-cor регенерациски циклус. Целиот уред и процес потполно се автоматизирани, така што оперативната работа автоматски се подесува според потрошувачката на вода. Новата технологија на уреди за омекнување на водата овозможува производствена омекната вода со заштеда на потрошувачката на вода и сол потребен за регенерација од 30-50% во однос на класичните системи за омекнување.

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси