Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

CWG_SOFT/ VAK_04 - Автоматски компактен јонски омекнувач за вода

  • Шифра:
  • Бренд:
  • Цена: контактирај не за цена денари

Автоматски компактен јонски омекнувач за вода за циклусно снабдување со омекната вода, комплет со автоматска електронска управувачка глава тајмерска или волуметриска со вграден водомер, сад за солен раствор интегриран со самиот омекнувач, усисна гарнитура, интерно поврзан, комплетиран, спремен за употреба.

Овој модел на омекнувач е идеално решение против бигорот кај мали корисници како: Кафемати, Машини за перење Садови, Ледомати и слично

- номинален проток: 200 L/h

- работен притисок: (2-6) бар

- маx. статички притисок: 10 бар

- циклусен капацитет : 9 m3 x odH

- јонска маса: Јако кисела

- контролер: GE Logix Autotrol 360

- садот за сол е интегриран во самиот омекнувач.

- влез/излез 3/4", одвод 1/2"

Таблетирана сол за јонски омекнувачи

Таблетираната сол, директно влијае на работата на јонскиот омекнувач. изборот на квалитетна таблетирана сол треба да е од големо значење за корисниците на јонски омекнувачи. Неквалитетната сол може да ја намали ефикасноста на јонскиот омекнувач и да доведе до скратување на неговиот век на траење. ...

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев