Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

TWIST-IN седиментен променлив филтер - BPAW-B217-12

  • Шифра: 20457
  • Бренд: AquaWin
  • Цена: 930,00 денари

TWIST-IN седиментен променлив филтер - Прв степен на реверзно осмозните системи.

отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

100% чисти полипропиленски влакна
животен век: 6-12 месеци, 6000 литри

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев