Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

УВ стерилизатор 12 гпм - S55

  • Шифра: 20437
  • Бренд:
  • Цена: 25.730,00 денари

UV Стерилизатор за вода, со капацитет 12 галони во минута за бистра филтрирана вода. UV лампа од 55W, Inox304 куќиште, UV баласт со сигнална сијаличка и звучен аларм за состојбата на сијалицата.

УВ стерилизаторите претставуваат бариера за микроорганизмите, каде на истите им се кине ДНК и освен што се уништени истите, немаат можност за репродукција.

- Капацитет на производство: 12 gpm (45 L/min / 2700L / h) - Филтрирана бистра Вода.
- ел. напојување: 220 VAC
- Приклучок влез/излез: 3/4“

- Димензии: H x W x L (mm) : 85 x 63,5 x 950
- Моќност: 55W

- Животен Век на УВ сијалицата - до 9000 работни часа

- UV доза >40mJ/cm2 при проток 2,7 м3

- UV доза >30mJ/cm2 при проток 3,7 м3

10" Прозирно Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 3/4" - Ecosoft BP_ES_FPV34ECOEXP

10" Прозирно Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 3/4", навој метален.ПРИМЕНА: како пред филтер за отстранување на механички нечистотии до 5 микрони Во комбинација со Полифосфатни кристали, дава добри резултати во справување против бигорот во водата, за заштита на ...

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси