Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

20" kukiste BigBlue NPT 1" - 20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1"

  • Шифра: 20306
  • Бренд: Ecosoft
  • Цена: 9.450,00 денари

20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1", комплет со држач за на ѕид и клуч за отварање.

ПРИМЕНА: како филтер со голем проток, самостоен или во комбинација со други, филтер за куќи, и места каде има потреба од поголема количина на вода

приклучок: 1“ (влез/излез)

проток: 5000 л/час

Работен притисок: 0,5 - 5 бари

димензии (cm) 20 (L) x 70(H) x 20 (W)

PPBB-CB-20" - 20" BigBlue - Јагленов Блок филтер

20" BigBlue - Јагленов Блок променлив филтер - Прв или Втор степен на филтрите за цела куќа BugBlue, наменет за 20“ BigBlue куќиште отстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии

седиментен 20" BigBlue - 5 микронски седиментен

20" BigBlue - 5 микронски седиментен променлив филтер - Прв степен на филтрите за цела куќа BugBlue, наменет за 20“ BigBlue куќиште отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси