Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

10" kukiste BigBlue NPT 1" - 10" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1" или 3/4“ цевка

  • Шифра: 20307
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 6.076,00 денари

10" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1" или 3/4“ цевка

ПРИМЕНА: како филтер со голем проток, самостоен или во комбинација со други, филтер за куќи, и местa каде има потреба од поголема количина на вода

приклучок: 3/4“ или 1“ (влез/излез)

Работен притисок: 0,5 - 5 баридимензии (cm) 18 (L) x 70(H) x 20 (W)

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Новитет - Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух

Задоволство ни е да Ве известиме дека Бентен Пан ја проширува својата палета на производи со нешто сосема ново...


Бентен Пан се грижи и за најмладите

Одржан едукативен час на тема Вода, во O.У. Круме Кепески, Кисела Вода. Благодарност до педагогот и учителките...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев