Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

седиментен 10“ - 5 микронски филтер

  • Шифра: 20401
  • Бренд: Ecosoft
  • Цена: 210,00 денари

10“ - 5 микронски седиментен променлив филтер - Прв степен на реверзно осмозните системи

отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

10 х 2,5 “ - Седиментен Полипропиленски Филтер

номинална пропустливост - 5 микрони

материјал - 100% чисти полипропиленски влакна

просечен животен век: 6 месеци*

* во зависност од квалитетот на водата

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси