Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

DI inline filter - DI смолест in-line филтер

  • Шифра: 20418
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 1.457,00 денари

DI смолест in-line филтер - Додаток на реверзно осмозните системи за врвна чистотаПримена како додаток после РО за: Аквариуми, Лаборатории, Полнење акумулатори

капацитет: 3600 литри,

животен век: 6 месеци

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси