Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

УВ стерилизатор 36 гпм - S165W

  • Шифра: 20859
  • Бренд:
  • Цена: 75.000,00 денари

UV Стерилизатор за вода, со капацитет 36 галони во минута за бистра филтрирана вода. 3 x UV лампи од 55W, Inox304 куќиште, 3 x UV баласти со сигнална сијаличка и звучен аларм за состојбата на сијалицата.

УВ стерилизаторите претставуваат бариера за микроорганизмите, каде на истите им се кине ДНК и освен што се уништени истите, немаат можност за репродукција.

- Капацитет на производство: 36 gpm (140 L/min / 8400L / h) - Филтрирана бистра Вода.
- ел. напојување: 220 VAC
- Приклучок влез/излез: 6/4“

- Димензии: H x W x L (mm) : 283 x 133x 950
- Моќност: 165W (3 x UV сијалици по 55W)

- Животен Век на УВ сијалицата - до 9000 работни часа

- UV доза >40mJ/cm2 при проток 8,3 m3/h

- UV доза >30mJ/cm2 при проток 11 m3/h

20" kukiste BigBlue NPT 1" - 20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1"

20" BigBlue Куќиште за филтер со приклучок на 1", комплет со држач за на ѕид и клуч за отварање. ПРИМЕНА: како филтер со голем проток, самостоен или во комбинација со други, филтер за куќи, и места каде има потреба од поголема количина на вода

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси