Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

седиментен 20" - 5 микронски филтер

  • Шифра: 20413
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 450,00 денари

20" - 5 микронски седиментен променлив филтер - Прв степен на филтрите за цела куќа, наменет за 20“ SlimLine куќиште

отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

100% чисти полипропиленски влакна

животен век: 3-6 месеци

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси