Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

БОКАЛИ ФИЛТРИ

Најлесниот и најпогодниот начин да се добие кристално чиста вода за пиење и за готвење. Овие филтри не бараат посебна врска со довод на вода и ќе бидат корисни за вас во секое време, насекаде - во стан, куќа, канцеларија, па дури и додека патувате!

БОКАЛ ФИЛТЕР - MAXIMA OCEAN

Maxima Ocean - компактен филтер бокал од 5,0 литри. Модерен дизајн и голем број на структурни предности кои давват удобност во секојдневното користење на филтерот. Вкупниот обем на бокалот - 5,0 литриОбемот на прочистена вода - 3,0 литри • За капакот за дополнување вода во филтерот, е предвидено о...

БОКАЛ ФИЛТЕР - LUNA OCEAN

Луна Океан - компактен филтер бокал од 3,5 литри. Модерен дизајн и голем број на структурни предности кои давват удобност во секојдневното користење на филтерот. Вкупниот обем на бокалот - 3,5 литриОбемот на прочистена вода - 2,0 литри • За капакот за дополнување вода во филтерот, е предвидено отв...

УНИВЕРЗАЛЕН КЕРТРИЏ ЗА ФИЛТЕР БОКАЛИ

Универзален кертриџ за филтер бокали. Компатибилен со модел Luna, Maxima, Аквафор, Brita...Кертриџот има 5 степени на филтрација на водата:1. Активен јаглен од кокосова лушпа и додавање на сребро бактерицидна компонента отстранува хлор, organochlorines, го штити филтер и прочистена вода од микроорга...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси