Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

InLine седиментен филтер

  • Шифра: 20407
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 496,00 денари

InLine седиментен променлив филтер - Прв степен на реверзно осмозните системи - Astroboy

отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

- Чисти полипропиленски влакна.

- животен век: 6-12 месеци, 6000 литри

- Капацитет: 1GPM / 220 L/h

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси