Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

CB-NS-20" - 20" Aктивен јагленов блок филтер и Нано Сребро

  • Шифра:
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 2.976,00 денари

20" CTO Nano-Silver Activated Carbon Filter Aктивен јагленов блок филтер со јаглен од коруба од кокос и Нано Сребро, како заштита од бактерии со ниска цена.

отстранува: хлор, хлороформ, вкусови, мириси, пестициди, и други штетни хемикалии

капацитет: 15000 литри

проток: 1,5 GPM

животен век: 6-12 месеци

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси