Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

PC-RO105 - Пост јагленов in-line филтер

  • Шифра: 20405
  • Бренд: Ecosoft ltd
  • Цена: 527,00 денари

Пост јагленов in-line филтер со јаглен од коруба од кокос - Петти степен на реверзно осмозните системи

NSF одобрен филтер за подобрување на вкусот на водата. Наменет да отстрани мириси од стоење на водата во резервоарот

капацитет: 5800 литри,

животен век: 1 година

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси