Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

CWG_SOFT/ VAS_xx - FLECK 5600SXT - Автоматски CWG Симплеx омекнувачи за вода

  • Шифра:
  • Бренд:
  • Цена: контактирај те не за цена денари

Автоматски CWG Единечен омекнувачи за вода, за циклусно снабдување со омекната вода, комплет со автоматска електронска управувачка глава тип: Pentair Fleck 5600SXT со вграден водомер, сад за солен раствор, усисна гарнитура, интерно поврзан, комплетиран, спремен за употреба

- номинален проток: 2000 - 4000 Литри/час ( во зависност од моделот)

- работен притисок: (2-6) бари
- маx. статички притисок: 10 бари
- циклусен капацитет : 160 - 300 м3 x оdH ( во зависност од моделот)
- контролер: Fleck 5600 SXT
- сад за сол од 70 - 125 лит ( во зависност од моделот) комплет со заштитна цевка и усисна гарнитура
- влез/излез 1"
- одвод 1/2

Таблетирана сол за јонски омекнувачи

Таблетираната сол, директно влијае на работата на јонскиот омекнувач. изборот на квалитетна таблетирана сол треба да е од големо значење за корисниците на јонски омекнувачи. Неквалитетната сол може да ја намали ефикасноста на јонскиот омекнувач и да доведе до скратување на неговиот век на траење. ...

10" Прозирно Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 3/4" - Ecosoft BP_ES_FPV34ECOEXP

10" Прозирно Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 3/4", навој метален.ПРИМЕНА: како пред филтер за отстранување на механички нечистотии до 5 микрони Во комбинација со Полифосфатни кристали, дава добри резултати во справување против бигорот во водата, за заштита на ...

BP105 - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер

Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер - филтрација 0,0001 микрон - Реверзна Осмоза е најефикасната метода на филтрација во денешницата. Реверзно Осмозен Систем 5 степен, комплет со приклучни делови, црева, чешмичка и резервоар. Производ од Ecosoft ltd. Отстранува: хлор,...

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси