Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

20" KDF - Смеса од зрнест активен јаглен и KDF55 „златен песок

  • Шифра: 20412
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 3379,00 денари

Смеса од зрнест активен јаглен и KDF55 „златен песок“ - Како втор степен од филтрите за цела куќа наменет за 20“ SlimLine куќиште

отстранува хлор, вкусови, мириси, пестициди, олово, бакар, и други тешки метали и хемикалии

20“ филтеркапацитет: 19 000 литри,

животен век: 12 месеци

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси