Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

BP_AW_HY-720 - Јонизатор - Алкализатор на вода, за под садопер

  • Шифра:
  • Бренд: Аqua Win
  • Цена: 55.180,00 денари

Јонизатор - Алкализатор на вода, за под садопер, со елегантна електронска чешма која се монтира на садоперот, вграден филтер од активен јаглен и импрегнирано сребро, кој овозможува отстранување на голем дел на нечистотии и антибактериски медиум.. 100% Титаниумски 4 плочи со кои се извршува алкализација на водата. 4 Нивоа на алкалност, 1 ниво на филтрирана вода и 1 ниво на кисела вода. Систем со автоматско испирање на електродите при секое стартување и при поминати 50Л вода. 

животен век на електродите: 5-15 години, при просечно производство на 40Л вода на ден

животен век на филтерот: 6.000 Литри или 12 месеци

Работен притисок: 1,5 - 6 бариел.

напојување: 220 VAC

димензии (cm) 13 (D) x 33(V) x 21 (Š)

тежина: 4 kg

HY-720 - Променлив кертриџ за Јонизатор за вода

Јаглен филтер за Јонизатор модел HY720, да ги елиминира оловото,, хлориди, органски загадувачи, кал, р'ѓа и мириси.

BP105 - Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер

Основен модел Петостепен Реверзно Осмозен Систем за под садопер - филтрација 0,0001 микрон - Реверзна Осмоза е најефикасната метода на филтрација во денешницата. Реверзно Осмозен Систем 5 степен, комплет со приклучни делови, црева, чешмичка и резервоар. Производ од Ecosoft ltd. DOW Filmtecmembrane...

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Новитет - Mi Air Purifier 2 - Прочистувач на воздух

Задоволство ни е да Ве известиме дека Бентен Пан ја проширува својата палета на производи со нешто сосема ново...


Бентен Пан се грижи и за најмладите

Одржан едукативен час на тема Вода, во O.У. Круме Кепески, Кисела Вода. Благодарност до педагогот и учителките...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев