Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

BP_AW_LV-9000 - Јонизатор - Алкализатор на вода, за над садопер LV-9000

  • Шифра: 20101
  • Бренд: Аqua Win
  • Цена: 49.600,00 денари

Јонизатор - Алкализатор на вода, за над садопер, со вграден филтер од активен јаглен и импрегнирано сребро, кој овозможува отстранување на голем дел на нечистотии и антибактериски медиум.. 100% Титаниумски 5 плочи со кои се извршува ефикасна алкализација на водата. 4 Нивоа на алкалност, 1 ниво на филтрирана вода и 1 ниво на кисела вода. Систем со автоматско испирање на електродите. ЛЦД Дисплеј кој дава доста корисни информации: потсетува за промена на филтерот, информација за алкалноста на водата, ORP, 7 бои на осветленост кои се менуваат во зависност од нивото на алкалност, TDS сетирање, температура, проток.

континуирано производство: до 1800 минути (во зависност од влезната pH на водата)

животен век на електродите: 5-15 години, при просечно производство на 40Л вода на ден

животен век на филтерот: 12.000 Литри или 12 месеци

Работен притисок: 1,5 - 6 бари.

напојување: 220 VAC

димензии (cm) 17 (D) x 33(V) x 28 (Š)

тежина: 5 kg

BP_AW_KERT_L V9000 - Променлив кертриџ за Јонизатор за вода

Анти-бактериски јаглен филтер, да ги елиминира оловото, остатоци од соли, хлориди, органски загадувачи, кал, р'ѓа и мириси

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси