Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

Ecosoft - Ecomix - Решенија против Бигор, Железо, Манган, Амонијак, Органски Соединенија

Решенија за третман на проблематични води.

5 Решенија со 1 Уред. Со помош на Ecomix Филтрацискиот медиум на Ecosoft, имаме решенија против 5 проблематични елементи во водата. БИГОР, ЖЕЛЕЗО, МАНГАН, АМОНИЈАК И ОРГАНСКИ СОЕДИНЕНИЈА.

ВРВЕН Филтрациски медиум со докажани својства.

Тестиран и Сертифициран согласно NSF/ANSI 44/61/372 стандард, од WQA - Water Quality Association

 

 

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW

Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellness) , одржан...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси