Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

10" прозирно куќиште 1"

  • Шифра: 20452
  • Бренд:
  • Цена: 2.480,00 денари

10" Прозирно Куќиште за филтер со приклучок на 1" цевка - ATLAS - Made in Italy, 3P-BFO SX-AS
ПРИМЕНА: како пред филтер, самостоен филтер за Бојлери, Машини за перење, и други единечни уреди

приклучок: 1“ (влез/излез)
Работен притисок: 0,5 - 5 бари
димензии (cm) 18 (L) x 30(H) x 20 (W)
тежина: 1.4 kg

Новости

СУПЕР ЦЕНА на Р.О. Систем, за наши СОРАБОТНИЦИ и ЛОЈАЛНИ КЛИЕНТИ

Од Денес 30.03.2023 Почнуваме со Промоција на Реверзно Осмозниот Систем Основен модел со СУПЕР ЦЕНА КАКО НИКОГ...


Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси