Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

10" Прозирно Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1/2" - ECOSOFT BP_ES_FPV12ECOEXP

  • Шифра: 20351
  • Бренд: Ecosoft ltd
  • Цена: 1960,00 денари

10" Прозирно Куќиште со филтер, држач за на ѕид и клуч за отварање, со приклучок на 1/2", навој метален.
ПРИМЕНА: како пред филтер за отстранување на механички нечистотии до 5 микрони

Во комбинација со Полифосфатни кристали, дава добри резултати во справување против бигорот во водата, за заштита на електричните греачи од Бојлери, Машини за перење, и други уреди...

Капацитет на Филтрација до 1,5 м3/час, наменет за ладна вода.

комплетот се состои од:

- куќиште 10“ прозирно

- Држач за куќиште, пластичен

- пластичен клуч за отварање на куќиштето

- кертриџ седиментен 5 микронски

- проток - до 1,5 м3/час

- кертриџ - 5 микронски, седиментен 10“ (2,5“ х 10“)

- пад на притисок - 0,1 бар

- работен притисок - 2-6 бари

- температура на водата - 4 - 30 ºC

- Приклучок In/Out - 1/2"

- Димензии (Ш х Д х В) - 12 х 12 х 32 cm

- тежина - cca 1kg

 

седиментен 10“ - 5 микронски филтер

10“ - 5 микронски седиментен променлив филтер - Прв степен на реверзно осмозните системи отстранува песок, кал и други механички честици до 5 микрони

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев