Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

pH meter (pH 600) - pH Мерач

  • Шифра: 20505
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 3.410,00 денари

pH Мерач за проверка на киселинското ниво на водата

скала 0-14 pHрезолуција 0,1 pH

точност: +/- 0.2 pH

напојување: 1 батерија од 3V

димензии 150 х 30 x 24 (mm),

тежина: 85 грама

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси
  • Забна Ординација - Каракамчев