Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

TDS-Liquatec - TDS Мерач за проверка на чистота на водата

  • Шифра: 20501
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 2.232,00 денари

TDS Мерач за проверка на чистота на водата преку мерење концентрација на Вкупно Расворени Загадувачи во водата. Вградена функција за автоматска температурна компензација, мерење на температура, Ауто исклучувачка функција, за заштеда на батериите...

скала 0-9990 ppm
резолуција 1ppm, точност 2ppm
напојување: 1 батерија од 3V
Заштитна футрола
ATC, Automatic Temperature Compensation
мерење на температура
Калибриран во раствор од NaCl 342 ppm
димензии 155 х 31 x 23 (mm), тежина: заедно со футрола 77 грама

Новости

Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


Претставување на Б-П Филтри на Саемот HFW 2016

Оваа година Бентен-Пан, со гамата на производи на Б-П Филтри, излезе на саемот HFW (Health, Fitness and Wellne...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси