Ваш партнер за здрав, безбеден и безгрижен живот

ORP Tester - ORP Мерач

  • Шифра:
  • Бренд: Aqua Win
  • Цена: 7.440,00 денари

ORP Мерач за проверка на оксидачиско редукциски потенцијал на водата. Водоотпорен во класа IP 67

Standard: ORP 80

Testing Range: ±1500 mV

Resolution: 1 mV

Accuracy: ±2% F.S

Adjustment: Check by hands

Battery: 3 * 1.5V / 500 hours approx. continuous use

Automatic Shutdown: 8 minutes

Protection Grade: Waterproof Class IP 67

Ambient Operation: -5~50℃;

RH Max 100%

Volume/Weight: 158 x 30 mm ; 67 g

Користење:

1. Отстрани го заштитното капаче и вклучи го

2. Стави ја електродата во течноста за испитување и почекај додека да се прикаже резултатот.

3. Исклучи го, исчисти ја електродата и стави го заштитното капаче после мерењето.

Новости

Бентен-Пан и Nijhuis Industries - Партнерство за Решенија за Третман на Отпадни Води

Бентен-Пан и Nijhuis Industries преку Партнерство за заеднички настап на здружување на ресурсите овозможуваат ...


Водата во одгледувањето Канабис

Бентен-Пан, со своето долгогодишно искуство во полето на третман на вода и расположливост на технологии и опре...


Tимот на Б-П ФИЛТРИ на средба со жителите на Аеродром

  По повод Светскиот ден на водата тимот на Б-П филтри ќе оствари средба со жителите на Аеродором...


  • Lactalis MK - Прочистителна Станица за Третман на Вода
  • Комплекс Македонско Село - Нерези
  • Вивакс - Вива Сокови
  • Авицена Лабораторија - Скопје Капиштец
  • Авицена Лабораторија Тетово
  • Van Hool - Фабрика за Автобуси